Inspiration till det goda ledarskapet. Det goda livet!

Min målbild och vision för mitt ledarskap är; "Jag är den goda förebilden som leder mitt företag med en fast och varsam hand"
För att få upp energin - behöver vi ett fantastiskt värdskap.
Boken "Inspiration till det goda ledarskapet. Det goda livet!

"Inspiration till det goda ledarskapet. Det goda livet!" är boken med utgångspunkt i den bästa av världar, där vi alla är medvetna om hur världen är och hur den borde vara. Boken är lättläst med roliga och pedagogiska bilder av Hasse Holm. Den kan användas fristående som inspiration och diskussions-underlag samt är en del i Ledarutvecklarens Grundprogram. Kostnad 250 kr inkl moms.

På vår hälsobefrämjande arbetsplats har vi en stark känsla av sammanhang, arbetet är meningsfullt, begripligt och hanterbart.
Nu har vi vårt starka företag med goda värderingar som är väl förankrade hos alla, både nya och gamla medarbetar.

VAD NÅGRA LÄSARE SÄGER

"Boken "Inspiration till det goda ledarskapet. Det goda livet!" är lättillgänglig i språket, motiverande och inspirerande, och ett lugn infinner sig naturligt i min stressade jobbhjärna när jag tar till mig, sida efter sida av goda och enkla exempel. Jag gillar den!! Lagom blandning av lättsmälta, konkreta tips till sådant som får en att stanna upp o tänka efter lite djupare. Den känns självklar och ärlig och man får förtroende för Gunilla som författare."

Maria Thorén, Almi

”En klok liten bok som på ett spännande sätt lyfter fram många tankar man tidigare inte har tänkt, både ur ett vi- och ett jag-perspektiv. För den som vill utveckla sitt ledarskap, såväl i företaget som i den ideella organisationen, kan boken vara till god hjälp."
Allt gott!
Christer Harplinger, Halmstad

"I det bästa av världar är Gunillas bok ”Inspiration till det goda ledarskapet” en perfekt ledning för att nå balans i livet när man är ledare. Det finns alltid motgångar och svårigheter på vägen till ”Det goda livet” och då kan man gå till boken och få vägledning direkt om hur man kan tänka. Mitt i prick är boken som alla önskar att det skulle vara."
Med vänliga hälsningar
Helén Andersson
Helén på Torsåsen AB
www.helenandersson.se

unsplash